Vita vastgoed

Baronielaan 179

4818 PG BREDA

T 06-46191826

info@vitavastgoed.nl

Specificaties:

  • Wonen op stand
  • Grote kavels
  • Tijdloze architectuur
  • Landelijk wonen in de kern

Bezoek het nieuwsoverzicht

Made Oost

Het woningbouwplan Made-Oost is gelegen aan de oostzijde van de kern Made, tegen de Kalverstraat en de Zandstraat aan en omvat 151 woningen. Het totale plan heeft een grote diversiteit in woningprogramma.

Een deel van dit plan wordt ontwikkeld door Vita Vastgoed. Het gaat hierbij om 32 woningen in het luxe segment die gelegen zijn aan een straat met veel groen die tevens de noordelijke entree van het plan vormt aan de Kalverstraat. Vrijstaande, vrijstaand-geschakelde en twee-onder-één-kap-woningen alsmede 9 luxe appartementen zijn in ons plandeel voorzien. De appartementen zijn schitterend gelegen in een groene en waterrijke omgeving en kijken uit over de landerijen.

Namens de vier partijen die de hele locatie ontwikkelen treedt Vita Vastgoed op als procesmanager en aanspreekpunt naar de gemeente en overige betrokkenen. Tevens treedt Vita Vastgoed op als ontwikkelaar voor het genoemde plandeel in nauwe samenwerking met Aan de Stegge Ontwikkeling & Bouw uit Roosendaal wat de bouw van de woningen zal gaan verzorgen.

in ontwikkeling:

Project Made Oost