Vita vastgoed

Baronielaan 179

4818 PG BREDA

T 06-46191826

info@vitavastgoed.nl

Specificaties:

  • Wonen in een groene omgeving
  • Ruime, energiezuinige woningen
  • Voorzieningen op loopafstand

Bezoek het nieuwsoverzicht
Bezoek de website van de makelaar

Het Kwartier

In Dongen realiseert Vita Vastgoed ‘t Kwartier: een kleine wijk met 23 woningen in vier types. ’t Kwartier wordt gebouwd aan de noordkant van Dongen, in de bestaande wijk De Biezen. U vindt hier enkele scholen en voor alle overige voorzieningen kunt u, op loopafstand, in het gezellige dorpscentrum van Dongen terecht. De 23 woningen zijn gebouwd rond een groene zone met speelvoorziening van maar liefst 400 vierkante meter. Echt een veilige plek, waar je de kinderen met een gerust hart kunt laten spelen!

De architectuur van de woningen is sober en eigentijds, maar met speelse details die, in combinatie met de variatie in woningtypen, voor een divers beeld zorgen. De oer-Hollandse baksteenarchitectuur van de woningen met horizontale vlakken en verticale accenten roept in de verte herinneringen op aan de Amsterdamse School, maar dan wel in een frisse en eigentijdse versie. De woningen worden uitgevoerd in een fraai genuanceerde gele baksteen met accenten in een donkerbruine baksteen, terwijl de strakke belijningen worden geaccentueerd door betonbanden.

Aan duurzaamheid is bij de ontwikkeling van de woningen in ’t Kwartier veel aandacht besteed. Verschillende maatregelen zijn genomen om de woningen zo energiezuinig mogelijk te maken. Voor u betekent dit dat de maandelijkse energienota wel eens verrassend laag zou kunnen zijn…En dat is een zeer prettige bijkomstigheid bij zo’n prachtige woning, in een groene omgeving met alle voorzieningen bij de hand!

Vanaf nu is het mogelijk om u in te schrijven voor dit project bij Kanters Garantiemakelaars in Dongen, te vinden via: www.kantersmakelaardij.nl

in ontwikkeling:

Project Het Kwartier