Vita vastgoed

Baronielaan 179

4818 PG BREDA

T 06-46191826

info@vitavastgoed.nl

Specificaties:

  • Alle voorzieningen bij de hand
  • Voor elke beurs wat wils
  • Goed bereikbare locatie
  • Duurzame woningen

Bezoek het nieuwsoverzicht

De Witte Poort

In het centrum van Boxtel zal het leegstaande Vormingscentrum voor jong volwassenen, beter bekend als het Joice terrein, worden herontwikkeld om plaats te maken voor nieuwbouw.

De locatie waar nu nog de oude school staat, gelegen tussen de Vicaris Van Alphenlaan en het Processiepark, zal worden ingevuld met 7 grondgebonden woningen en 25 appartementen in diverse prijsklassen.

De woningen en het appartementenblok zullen een voornaam en fraai gedetailleerd uiterlijk krijgen. De afbeeldingen tonen u onze eerste ideen over de architectuur van het plan.

Niet alleen de architectuur dient in lengte van jaren zijn waarde te behouden, maar aan duurzaamheid als geheel is bij de ontwikkeling van de woningen van het De Witte Poort veel aandacht besteed. Duurzaamheid is niet alleen n van de speerpunten van Vita Vastgoed, maar zoals bekend is de gemeente Boxtel ook een koploper inzake duurzame ontwikkeling. Er zullen dan ook diverse maatregelen worden genomen om de woningen zo energiezuinig en gebruiksvriendelijk mogelijk te maken.

De ontwikkelingsmaatschappij Aan de Stegge Ontwikkeling Boxtel v.o.f. die De Witte Poort ontwikkelt is een samenwerking tussen Aan de Stegge Ontwikkeling & Bouw en Vita Vastgoed. Vita Vastgoed treedt in dit project op als projectmanager.

in ontwikkeling:

Project De Witte Poort